Valitse sivu

Tukihenkilötoiminnassa vapaaehtoiset suomalaiset tai pitkään Suomessa asuneet miehet toimivat tukihenkilöinä maahanmuuttajataustaisille miehille. Muodostamme toimintaan mukaan hakeutuneista pareja yhteisten kiinnostuksen kohteiden ja toiveiden perusteella.

Tukihenkilöksi voivat hakeutua miehet koulutustaustasta ja iästä riippumatta. Tuettavat henkilöt ovat eri ikäisiä, maahanmuuttajataustaisia miehiä, jotka kokevat tarvitsevansa kaveria yhteiseen tekemiseen, tutustumiseen tai tueksi suomen kielen opetteluun.

Etsimme tukihenkilöitä kerran vuodessa järjestettävällä haulla. Toiminnasta kiinnostuneille järjestetään 2 x 2 tunnin tieto- ja koulutuspaketti, jossa annetaan käytännön ohjeita ja tietoa toiminnasta. Koulutus järjestetään verkkopohjaisena, mutta toiminta pyritään käynnistämään ja toteuttamaan tapaamisten avulla syksyllä. Haku koulutukseen järjestetään 19.5.-2.6.2021.

Hakulomake

Verkkosivut

Koulutuspäivät (Teams):
9.6. klo 17-19
16.6. klo 17-19