Valitse sivu

Seura nosti viime viikolla aiheena esiin miesten kokeman parisuhdeväkivallan. Mukana haastateltavana on Miessakkien Väkivaltaa Kokeneet Miehet -toiminnasta tukea saaneen miehen tarina. Valitettavan usein miesten kohtaamaan väkivaltaan ei suhtauduta riittävällä vakavuudella, ja miehillä itselläänkin voi olla hankaluuksia tunnistaa heihin lähisuhteissa kohdistuvaa henkistä ja fyysistä väkivaltaa. Jutussa haastatellaan myös Miessakkien väkivaltatyöntekijä Tommi Sarlinia:

”Näyttäisi siltä, että aika ei hoida tilannetta, ellei väkivaltaan puututa jämäkästi. Se, joka käyttää väkivaltaa, voi alkaa käyttää sitä vain enemmän. Se, joka myötäilee ja sopeutuu, yrittää oppia vain entistä taitavammaksi sopeutujaksi. Suhteen asetelmat ajan myötä vain jäykistyvät.”

Lue juttu Seuran nettisivuilta.

Lisätietoja Väkivaltaa Kokeneet Miehet -tukitoiminnasta.