Valitse sivu

Miesliesi – isä-lapsi-verkkoruokakurssi

Tule mukaan Miesliesi-kurssille, tekemään hyvää ruokaa yhdessä!

Kurssi toteutetaan Teams-alustan kautta etäyhteydellä kolmena torstaina. Kurssilla valmistetaan joka kerta yhdessä menu, joka sisältää koko perheelle sopivan ruoan lisukkeineen. Kurssilta saat arkiruokarumbaan ideoita ja käytännön vinkkejä, joiden avulla on helppo jatkaa yhdessä kokkailua kotona jatkossakin. Viimeisellä kerralla juhlistetaan yhdessä lähestyvää vappua!

Mukaan otetaan enintään 6 isä-lapsi-paria. Lapsen suositusikä on 8–12 vuotta. Isä voi olla myös joku muu lapsen läheinen mies.

Kurssisarja on osallistujille maksuton sisältäen kokkailujen raaka-aineet.

Tietoa verkkoruokakurssista

Kurssilaiset saavat aina ennen kurssikertaa sähköpostiin ruokaohjeet, raaka-aine- ja työvälinelistan sekä ohjeet kurssille osallistumiseen. Kurssilla tarvittavat raaka-aineet toimitetaan kurssilaiselle edellisenä päivänä lähikauppaan noudettavaksi tai jopa kotiovelle. Kurssille tarvitsee oman tietokoneen tai puhelimen internet-yhteydellä sekä laitteen peruskäyttötaidot.

Kurssin aikataulu

Torstaisin 15.4, 22.4. & 29.4.2021 klo 17.30–19.00 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Kurssin ohjaaja Marjo Ranta, Uudenmaan Martat, marjo.ranta@martat.fi
Antti Alén, Miessakit ry, antti.alen@miessakit.fi, 0500 934303

Lämpimästi tervetuloa mukaan kokkailemaan yhdessä!