Valitse sivu

Helsinki, Tampere, Turku | Vive-mentoritoiminnan haku avoinna 8.3.-22.3.2021!

Tule työelämämentoriksi maahanmuuttajamiehelle!

Yhdistämme suomalaisia ja maahanmuuttajataustaisia eri alojen ammattilaisia. Mentori ja maahanmuuttaja muodostavat Vieraasta Veljeksi -toiminnassa puoli vuotta kestävän prosessin ajaksi työparin, jonka tavoitteena on edesauttaa parin maahanmuuttajaosapuolen työllistymistä ja kotoutumista.

Kansainvälisyyttä verkossa: toteutamme kevään mentoriryhmän verkossa Teams-alustalla. Mukaan voi hakea Helsingistä (pääkaupunkiseutu), Tampereelta ja Turusta. Mukaan hakevilta toivotaan yliopisto- tai ammatillista tutkintoa.

Hae Mentoriksi (eli hakijaa työ- tai opiskelupaikan haussa tukevaksi henkilöksi) tästä linkistä:

https://zef.fi/s/seutx3r9/

Hae Aktoriksi (eli työtä tai opiskelupaikkaa hakevaksi) tästä linkistä:

https://zef.fi/s/zrad9922/

Miessakkien Vieraasta Veljeksi -mentoritoiminta aloitettiin vuonna 2016 ja tähän mennessä sen toiminnassa on ollut mukana satakunta miestä, ja yli 70% mukana olleista on löytänyt työtä tai opiskelupaikan mentorin avulla.

Toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla.

Lisätietoja mentoritoiminnasta: