Valitse sivu

Kriisi parisuhteessa ja erouhka? Parisuhde on päätynyt ja eron jälkeiset asiat mietityttävät? Erosta on jo kulunut jonkin verran aikaa, mutta kriisi vaivaa vielä mieltä?

Aikaa ei tahdo olla arjen keskellä, mutta jotenkin pitäisi ajatuksia päästä purkamaan. Menemistä ja tulemista, asioiden järjestelyä, lasten harrasteet: omille ajatuksille aikaa vasta illalla, muulloin ei ehdi. Voisiko niistä jonnekin vaikka kirjoittaa?

Erosta elossa -tukisuhde on tarkoitettu erokriisissä oleville miehille. Tukisuhteen kautta miehet saavat henkilökohtaista neuvontaa parisuhteen uhatessa päättyä, varsinaisessa eroprosessissa ja ajassa eron jälkeen. Palvelun tarkoituksena on tukea ja opastaa miehiä ero-ongelmien käsittelyssä ja niistä selviämisessä.

Kanssakäyminen tapahtuu anonyymisti erotyöntekijän kanssa viestittelemällä tai erikseen sovittavan yksilöchatin kautta.

Lue lisää: https://tukinet.net/teemat/erosta-elossa-tukisuhde/tukisuhteet/