Valitse sivu

Tervetuloa kuulemaan Normaalia väkivaltaa – miehet katuväkivallan kokijoina -kyselyn tuloksista! Tilaisuus järjestetään verkkovälitteisesti torstaina 4.2.2021 kello 9 – 10. Miessakit kertoo tuolloin kyselystä, jolla selvitettiin miesten kokemaa katuväkivaltaa ja sen heille aiheuttamia haittoja. Tilaisuus järjestetään median edustajille, hyvinvointisektorin ammattilaisille, tutkijoille ja virkamiehille.

Kyselystä kertovat Miessakkien kehittämis- ja kouluttamispäällikkö Joonas Kekkonen, vastaava väkivaltatyöntekijä Tommi Sarlin ja väkivaltatyöntekijä Jussi Pekkola. Paikalla on myös toiminnanjohtaja Tomi Timperi.

Ilmoittautuminen viimeistään maanantaihin 3.2. kello 12 mennessä. Ilmoittautumislomake löytyy tapahtuman nettisivuilta. Näkemisiin!

Kuvassa Normaalia väkivaltaa -raportin kansi.