Valitse sivu

Miessakit ry:n Väkivaltaa Kokeneet Miehet -toiminnan kyselytutkimus miesten kokemasta katuväkivallasta julkistetaan 4. helmikuuta 2021 kello 9–10.30. Lähempänä ajankohtaa kerromme tarkemmin, miten tilaisuus toteutetaan koronarajoitukset huomioiden. Normaalia väkivaltaa – miehet katuväkivallan kokijoina -kyselyyn vastasi lähes 2 000 miestä ja liki 130 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.

Lisätietoa kyselystä antaa kehittämis- ja koulutuspäällikkö Joonas Kekkonen, joonas.kekkonen(at)miessakit.fi ja vastaava väkivaltatyöntekijä Tommi Sarlin, tommi.sarlin(at)miessakit.fi.

Tutustu myös hankkeen edelliseen 2017 julkaistuun raporttiin miesten väkivaltakokemuksista. Vaiettu väkivalta -raportti löytyy Väkivaltaa Kokeneet Miehet -nettisivuilta: https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/vakivaltaa-kokeneet-miehet/vaiettu-vakivalta/