Valitse sivu

Miessakkien MASI-hanke ei saanut sille toivottua jatkorahoitusta. Hanke ei jatku enää ensi vuonna.

Hankkeessa kehitetty MASI-kurssi miehille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä löytyy Hyväkysymys.fi-nettisivuilta. Myös Tukinetin alustalla toimivan MASI-keskustelupalstan toiminta jatkuu.

MASI-opas on ladattavissa nettisivuilta ja tilattavissa painettuna julkaisuna. Julkaisu on ensimmäinen suomalainen opas, joka käsittelee isien pikkulapsivaiheeseen ajoittuvia masennusoireita. Oppaassa ääneen pääsee tavalliset isät, aiheen parhaat asiantuntijat Suomessa sekä MASI:n työntekijät. Opas on suunnattu avuksi isyyden alkumetreillä miehille itselleen, heidän läheisille sekä isien kanssa työtä tekeville sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Kiitos hankkeen yhteistyötahoille ja sidosryhmille. Suurin kiitos hankkeessa ahkeroineille ja isien mielenterveyttä tukeneille työntekijöille sekä hankkeen toimintoihin aikaansa panostaneille vapaaehtoismiehille!

Lisätietoja MASI-nettikurssista Hyväkysymys.fi-nettisivuilla.

Lisätietoja MASI-keskustelupalstasta Tukinetin sivuilla.

Lisätietoja MASI-oppaasta.

Kuvassa MASI-logo.