Valitse sivu

Väkivaltaa Kokeneet Miehet -palvelu järjestää ohjatun vertaisryhmän, johon voi hakeutua tai ohjata miehiä, jotka ovat kokeneet väkivaltaa pari- tai lähisuhteissaan. Ryhmä toteutetaan verkkotapaamisina ja siihen voivat osallistua miehet kautta maan.

Ryhmässä käydään läpi väkivaltakokemuksia luottamuksellisesti ja tasavertaisesti. Toisten kokemusten kuuleminen ja omien tuntemusten jakaminen auttavat jäsentämään omaa tilannetta. Osallistuja voi löytää uusia näkemyksiä ja toimintatapoja. Ryhmä on luottamuksellinen ja maksuton.

Ilmoittautumiset viimeistään 13.1. tommi.sarlin@miessakit.fi, p. 044 751 1344.

Ryhmä aloittaa torstaina 28.1. klo 17 ja kokoontuu yhteensä kymmenen kertaa.

Lue lisää: https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/vakivaltaa-kokeneet-miehet/ohjatut-vertaisryhmat/