Valitse sivu

Miessakit ry:n tiedote 30.11.2020.

Linjaus koskee Helsingin, Tampereen, Lahden ja Oulun toimipisteitä.

Koronavirusepidemian ajan kriisi- ja muut palvelumme (yksilö- ja paritapaamiset) toteutetaan etäyhteyksin. Tästä poiketaan vain välttämättömimmissä tapauksissa, jolloin huolehdimme koronaturvallisuudesta erityisen tarkasti panostamalla turvaväleihin, hygieniaan ja maskien käyttämiseen. Myös ryhmätoimintamme siirtyvät toteutettaviksi etävälineillä. Koulutukset ja muut tapahtumat siirretään tuonnemmaksi, toteutetaan etänä tai perutaan.

Videovälitteisesti työskennellessä käytämme Teams-sovellusta, joka toimii tietokoneella sujuvasti selaimenkin kautta eli itse ohjelmaa ei tarvitse asentaa. Teams toimii myös älypuhelimissa. Edellä mainitun lisäksi voidaan työskennellä perinteisesti puhelimitse. Näillä työkaluilla huolehdimme asiakastyöskentelyn tietoturvasta. Tähänastisen asiakaspalautteen perusteella etätyöskentely kanssamme on koettu varsin helpoksi ja toimivaksi tavaksi käsitellä mieltä painavia asioita.

Ohjeistus on voimassa toistaiseksi. Tilanteen ja viranomaisohjeiden ja -suositusten kehittymistä seurataan jatkuvasti ja ohjeistuksia tarkennetaan tarpeen vaatiessa niiden mukaisesti.