Valitse sivu

Kaikille avoin ja maksuton ulkoilmatapahtuma Pyynikinharjulla, Tampereella. MIKÄMIES! saa miehen liikkeelle rennolla, huumorintäyteisellä ja koko perhettä viihdyttävällä tavalla!

Olemme aiemmin järjestäneet Näkötornilla koko perheen porrasjuoksu ja munkinsyönti -tapahtumaa Polta Munkki Portaissa. Viime vuonna MIKÄMIES! -suurtapahtuma järjestettiin Kuivaamolla. Nyt yhdistämme nämä kaksi MIKÄMIES! goes Pyynikki -tapahtumaksi. Tapahtumassa voi muun muassa nauttia munkkikahveista, haastaa itsensä portaissa, käydä naattimassa metsärentoutuksesta, notkistua äijäjoogasta ja hakea Nakkifakiirilta lihallisen tai lihattoman, veloituksetta. 

Miesten Viikon lauantaina, 7.11. klo 12-15 järjestettävässä tapahtumassa, luvassa on viisi ulkoilmatoimintarastia; Portaat, Termopyleen kentän höntsyt, Haulinkallion rentoutus, Pyynikinajojen lähtöruudukon Nakkifakiiri ja näkötornin edustalla munkin syönti. Tapahtuman rastit on aseteltu Pyynikinharjulle laajalle alueelle. “Turvavälimiehet” huolehtivat kävijöiden turvallisuudesta sekä turvavälien noudattamisesta. Rasteja voi kiertää omaan tahtiin ja haluamassaan järjestyksessä, jaettavien sekä sähköisten mikämieskarttojen avulla.

Tapahtumassa on tarjolla kasvomaskeja sekä käsien desinfiointiainetta. Toivomme, että tapahtumaan osallistutaan vain terveenä ja turvavälit huomioiden. Suosittelemme vahvasti kasvomaskien käyttöä myös kävijöille, vaikka kyseessä onkin ulkotapahtuma. Tarvittaessa kasvomaskin saa käyttöön myös tapahtuman rasteilta. Kehotamme jäämään kotiin, jos itselläsi tai läheiselläsi on lieviäkin hengitystieoireita. Kyseessä on koko perheelle soveltuva ulkotapahtuma ja haluamme muistuttaa myös sään mukaisesta pukeutumisesta.

Tapahtuman järjestää Tampereen miestyötä tekevien ja miehiä työssään kohtaavien verkosto, Mikämies. Tapahtuma on jatkoa perinteisille Miesten Tampere tapahtumille. Järjestäjiä yhdistää yhdistystoiminta ja miesten hyvinvointityö. Tapahtuma on suunnattu Miehille ja heidän läheisilleen sekä erityisesti isät ja lapset huomioitu. Olemme saaneet avustusta tapahtumaan Tampereen kaupungilta. Tiedot tapahtuman järjestäjistä löytyvät osoitteesta lahella.fi/mikamies.

Tapahtuma on osa valtakunnallista Miesten Viikkoa (#miestenviikko).

Lisätiedot:

Jyri Blomqvist
Miessakit ry
Hanketyöntekijä, Mikämies -verkoston koordinaattori
044 7511350
jyri.blomqvist@miessakit.fi

Tomi Keiski
Mielenterveysomaiset Pirkanmaa – FinFami ry
Viestintäkoordinaattori
050 320 9499
tomi.keiski@finfamipirkanmaa.fi

Tero Hannula
Artteli-kumppanuusyhdistys ry
Talo- ja markkinointivastaava
050 447 1030
tero.hannula@artteli.fi