Valitse sivu

Miessakit ry toteuttaa 1.9.-31.10.2020 HYVÄT MIEHET -kampanjan. Tavoitteena on nostaa esille ja arvostaa miesten hyvyyttä ja hyviä tekoja.

Miehet – kuten naiset – ovat meille kaikille elintärkeitä hyvän ja turvallisen elämän tuojia. Esimerkiksi hyvinvoiva isyys on yksi keskeisistä tekijöistä lasten hyvinvoinnin kannalta. Huomioimalla miesten hyviä tekoja arvostamme heitä, huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan ja syvennämme meidän kaikkien ymmärrystä hyvyyden merkityksestä. Näin voidaan myös vähentää sukupuolten välistä negatiivista vastakkainasettelua ja vahvistaa naisten ja miesten välistä kunnioittavaa kumppanuutta. Samalla annamme lapsille ja tuleville sukupolville tarvittua luottamusta ja rauhaa rakentaa yhteistä hyvää.

Me miessakkilaiset kutsumme Sinut mukaan osallistumaan HYVÄT MIEHET -kampanjaan. Kerro, minkä hyvän teon joku Sinulle läheinen mies on tehnyt tai mitä hyvää hän Sinulle merkitsee. Voit myös kertoa oman näkemyksesi siitä, mitä hyvää miehet ylipäätään ovat saaneet ja saavat aikaan yhteiskunnassamme. Mitä erityistä on juuri miesten tekemässä hyvässä? Voit toimittaa kertomuksesi osoitteeseen: kertomukset(at)hyvatmiehet.fi.

Tutustu kampanjaan tarkemmin osoitteessa www.hyvatmiehet.fi.

Tervetuloa mukaan!