Valitse sivu

Toiminnan Miesten sakit ovat koulutettujen vertaismiesten ohjaamia ryhmiä, jotka toimivat monenlaisilla teemoilla keskustelusta kulttuuriin ja liikuntaan. Toiminnan sisällöstä päättävät miehet itse. Ryhmissä korostuvia piirteitä ovat keskinäinen kokemusten vaihtaminen, huumori, sosiaalinen vuorovaikutus, monipuolinen yhdessä tekeminen ja yhdenvertaisuus.

Kaikkien sakkien tarkemmat tiedot löytyvät Toiminnan Miesten sakki-osiosta.

Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan. Jätäthän osallistumiskerran väliin, jos itselläsi tai läheiselläsi on lieviäkin hengitystieoireita. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta.

Syksyn ryhmiä ovat paikkakunnittain muun muassa:

Pk-seutu:
Helsingin ja Espoon säbäsakit
Juttusakki Helsinki
Kirjallisuussakki
Saunasakki
Retkisakki: Nuuksio

Tampere:
Äijäjooga Tampere
Juttusakki Tampere
Oluenpanosakki Tampere (Täynnä)
Laavusakki
Tampereen säbäsakki

Turku:
Lajikokeilusakki
Juttusakki Turku
Turun säbäsakki
Talkoosakki Turku

Oulu:
Oulun säbäsakki
Juttusakki Oulu

Muut paikkakunnat:
Järvenpään olutsakki
Nokipannusakki Hämeenlinna