Valitse sivu

– Huom. oikaisu: Aiemmista tiedoista poiketen Väkivaltaa Kokeneet Miehet -raportin julkaisu viivästyy ja tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. –

Miessakit ry:n Väkivaltaa Kokeneet Miehet on työstänyt selvitystä, jossa kerätään tietoa katuväkivaltaa kokeneiden miesten kokemuksista ja väkivallan aiheuttamista seurauksista.

Miesten osuus väkivallan uhreista on sitä korkeampi, mitä vakavammasta väkivallasta on kyse. Vuonna 2018 lievien pahoinpitelyjen uhreista 52 prosenttia oli miehiä, törkeiden pahoinpitelyjen kokeneista 76 prosenttia ja henkirikosten yritysten kohteeksi joutuneista 82 prosenttia oli miehiä. Epäillyistä noin 80 prosenttia oli miehiä.

Miessakeissa halutaan tietää lisää näiden miesten kokemuksista. Selvityksen tulokset julkaistaan 15.10.2020 klo 9 Miessakkien Helsingin toimistolla, osoitteessa Annankatu 16 B 28 .

Lisätietoa kyselystä antaa kehittämis- ja koulutuspäällikkö Joonas Kekkonen, joonas.kekkonen(at)miessakit.fi ja vastaava väkivaltatyöntekijä Tommi Sarlin, tommi.sarlin(at)miessakit.fi.

Lisätietoja Väkivaltaa kokeneet Miehet -toiminnasta.