Valitse sivu

Kuudestoista vuosittainen Miesten Viikko toteutetaan jälleen isänpäivään päättyvällä viikolla marraskuussa.

Vapaaehtoisuus on vertaistoiminnan kivijalka – ilman vapaaehtoisia ei olisi toimintaakaan. Vertaisuus ja vertaisryhmät tuottavat osallisuutta, liittymisen pintoja ja kuulumisen tunteita. Ja nämä puolestaan tuottavat toimintaan sitoutumisen lisäksi vahvan perustan hyvinvoinnille.

Miehet ovat tilastojen valossa varsin aktiivisia vapaaehtoistoimijoita. Usein kuitenkin kuulee, että psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin tähtäävässä vapaaehtois- ja vertaistoiminnassa on pulaa miesvapaaehtoisista.

Siis minkälainen toiminta kiinnostaa ja innostaa miehiä? Miten saada miehet mukaan? Miesten Viikon kunniaksi etsimmekin hyviä käytäntöjä, kokemuksia ja ideoita miesten vapaaehtois- ja vertaistoimintaan. Keskusteluun voi osallistua somessa käyttämällä tunnistetta #miestenviikko tai kirjoittamalla suoraan Miesten Viikon Facebook -seinälle.

Haaste!

Miesten Viikon perinteeseen kuuluu, että yhteiskuntamme toimijat haastetaan mukaan huomioimaan teemaviikko tavalla tai toisella toiminnassaan. Mikäli haluatte maininnan omasta tarjonnastanne Miesten Viikon ohjelmaan, käykää täyttämässä tapahtumailmoituslomake sivuilla www.miestenviikko.fi tai lähettäkää tietoa asiasta osoitteeseen miestenviikko@miessakit.fi.

Ohjelma on katsottavissa tapahtumakalenterissa Miesten Viikon sivustolla ja Facebookissa.

Tervetuloa mukaan tukemaan miehiä muuttuvassa yhteiskunnassamme!

Lisätiedot

Visa Kuusikallio, Toiminnan Miehet -hankekoordinaattori,
visa.kuusikallio@miessakit.fi, 044 751 1348

Jyri Blomqvist, Toiminnan Miehet -hanketyöntekijä,
jyri.blomqvist@miessakit.fi, 044 751 1350

Antti Alén, hallinto- ja viestintäpäällikkö,
antti.alen@miessakit.fi, +358 500 934303

www: www.miestenviikko.fi
Facebook: facebook.com/MiestenViikko
Twitter: twitter.com/MViikko

Miesten Viikko -logo