Valitse sivu

Toiminnan Miesten sakit ovat koulutettujen vertaismiesten ohjaamia ryhmiä, jotka toimivat monenlaisilla teemoilla keskustelusta kulttuuriin ja liikuntaan. Toiminnan sisällöstä päättävät miehet itse. Ryhmissä korostuvia piirteitä ovat keskinäinen kokemusten vaihtaminen, huumori, sosiaalinen vuorovaikutus, monipuolinen yhdessä tekeminen ja yhdenvertaisuus.

Sakkien syyskauden tietoja ollaan päivittämässä nettisivuille. Seuraa tilannetta Toiminnan Miesten sakki-osiosta.

Toiminnan Miesten toiminnat siirtyivät kevään aikana suurelta osin verkkovälitteiseksi. Valitettavasti osa toiminnallisemmista sakeista jouduttiin keskeyttämään kesken kauden. Näihin sakkeihin on neuvoteltu tuntuvat alennukset keväällä mukana olleille. Lisätietoja sakkien nettisivuilla.

Syksyllä alkavia ja jatkuvia ryhmiä ovat paikkakunnittain muun muassa:

Tampere:
Juttusakki Tampere
Oluenpanosakki Tampere (Täynnä)
Laavusakki
Tampereen säbäsakki

Pk-seutu:
Helsingin ja Espoon säbäsakit
Juttusakki Helsinki
Kirjallisuussakki
Saunasakki
Retkisakki: Nuuksio

Turku:
Turun säbäsakki
Talkoosakki Turku

Oulu:
Oulun säbäsakki
Juttusakki Oulu
Toiminnan Miesten kesäfutis

Muut paikkakunnat:
Järvenpään olutsakki
Nokipannusakki Hämeenlinna