Valitse sivu

Miessakit ry:n Lyömätön Linja -yksikön vastaava psykoterapeutti Pekka Jolkkonen jää lomalle 1.5. ja siirtyy sen päätyttyä eläkkeelle. Hän aloitti yhdistyksessä vuonna 1999 keskeisinä tehtävinään väkivaltaisuuteensa apua hakevien miesten auttaminen ja työmuodon sisältövastaavana toimiminen. Hän kehitti perustan niille asiakastyön arvoille ja työtavoille, joilla Miessakit ry:n Lyömätön Linja -työtä toteutetaan tänäkin päivänä. Erityisesti hän on vastannut ydintyömuotona käytettävän yksilötyöskentelyn ja sitä tarvittaessa täydentävän parityöskentelyn kehittämisestä.

Työhistoriansa aikana Pekka Jolkkonen on toiminut tärkeänä kollegiaalisena tukena Miessakit ry:n henkilöstölle, kouluttanut alan ammattilaisia, kirjoittanut artikkeleita ja julkaisuja, ja toiminut asiantuntijana erilaisissa alan kehitystyöryhmissä ja yhteistyöelimissä. Hän on ollut sekä työyhteisössään että kumppanuusverkostoissa varsin pidetty kollega ja arvostettu ammattilainen. Hän jättääkin merkittävänä rakentajana pysyvän jäljen yhdistyksen toimintahistoriaan.

Lyömätön Linja -yksikön vastaavana psykoterapeuttina toimii jatkossa Matti Kupila, joka on työskennellyt yhdistyksessä vuodesta 2014 alkaen.