Valitse sivu

Miessakkien tuorein julkaisu Isätyökirja on Isän näköinen -hankkeen tuotos, joka tuo asiantuntevaa näkökulmaa isyyteen ja isätyöhön. Julkaisun keskeisinä kysymyksinä ovat: Miten isiä, isyyttä ja isänä olemista voidaan tukea erilaisissa palveluissa? Miten otamme isät yksilöllisemmin huomioon ja kohdennamme omia työtapojamme paremmin isille soveltuviksi ja heidät tavoittaviksi?

Miessakkien Kauppa-sivuilta on Isätyökirjan lisäksi tilattavissa edullisesti myös Miessakkien aiempia julkaisuja. Valikoimasta löytyvät mm. Erosta Elossa ero-opas miehille ja lähisuhdeväkivaltaan keskittyvät Väkivalta – tunteita, toimintaa ja vastatunteita. Isätyökirja ja osa julkaisuista on myös selattavissa pdf-muodossa ilmaiseksi.

Tutustu tarjontaan osoitteessa: https://www.miessakit.fi/tuote-osasto/kirjat/