Valitse sivu

Valitsin pääsiäisen blogitekstiksi joulun alla 2013 kirjoittamani tekstin ”Anteeksi ja kiitos – vuoden 2013 muistelua.” Jotenkin tuntuu, että se sopii sekä vuoden 2020 pääsiäiseen, tähän ”Korona-aikakauteemme” että miessakkitoimintaan erityisen hyvin.

Tuossa muistelussahan kirjoitan ystävästäni ja kollegastani Esa Roviosta, jonka houkuttelin myös Miessakkeihin mukaan. Esa oli juuri kuollut, mutta ikimuistoisen surulliset hautajaiset olivat vielä edessä. 

Kirjoitukseni ei kuitenkaan ole vain surullinen, vaan on siinä toiveikkuuttakin.

Oletan, että näinä aikoina, kun kuolemakin tulee meitä lähelle ja pääsiäinen antaa aiheen pohtia syvällisempiäkin aiheita, tämä kirjoitus voi toimia vertaistukena ainakin joillekin meistä.

Lue kirjoitus: Anteeksi ja kiitos – vuoden 2013 muistelua
Blogi julkaistu alun perin sivulla www.miksiliikun.fi, 19.12.2013.

Karanteeniblogissa julkaistaan Miessakit ry:n puheenjohtajana vuosina 2005-2007 toimineen Arto Tiihosen kirjoituksia. Uusien tuotosten lisäksi sarjaan on valikoitu ajankohtaisiin aiheisiin liittyviä tekstejä vuosien varrelta, aina tuoreilla saatesanoilla höystettynä.
”Olen koulutukseltani (liikunta)sosiologi, tohtorikin, mutta elämäntyötäni ovat olleet ja tullevat olemaankin erilaiset ”hyvät hankkeet”, joissa yritetään muuttaa maailmaa ja/tai ihmisiä paremmiksi. ”Akateeminen sekatyömies” lienee sopiva ilmaus ihmiselle, joka pitää kaikki hommia ja kaikkia ihmisiä arvokkaina.”