Valitse sivu

Tutkimukseen haetaan vastaajia, aiheena on isien kokema lapsen syntymän jälkeinen masennus. Kyseessä on tärkeä myös Miessakkien Masi-hankkeen keskiössä oleva teema, josta löytyy valitettavan vähän suomalaista tutkimusta. Tutkimuskutsu:

Hei isä,

Olen sairaanhoitaja ja terveystieteiden maisteriopiskelija Oulun yliopistosta. Tutkin isien kokemaa lapsen syntymän jälkeistä masennusta ja sen ilmenemistä heidän arjessa. Tutkimuksesta saatu lisätieto on tärkeää, jotta isien kokemaa lapsen syntymän jälkeistä masennusta opittaisiin tunnistamaan ja sen myötä tarjoamaan oikeanlaista tukea. Aihetta on tutkittu Suomessa hyvin vähän, joten vastauksenne tuottaa arvokasta tietoa niille isille, jotka kokevat lapsen syntymän jälkeistä masennusta.

Kaikki yksittäisen vastaajan tunnistamisen mahdollistavat tiedot poistetaan. Aineisto käsitellään laadullisin menetelmin, eikä yksittäisen henkilön vastauksia voi tunnistaa tuloksista. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Vastaamalla kyselyyn annatte suostumuksen vastausten käyttöön.

Kyselyyn pääsee alla olevasta linkistä:
https://link.webropolsurveys.com/S/9C87B027A64739D9

Jos Teillä on kysyttävää tutkimuksesta tai siihen osallistumisesta, voitte ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Ystävällisin terveisin,
Iida Pirinen
iida.pirinen@student.oulu.fi
040-8407243
Oulun Yliopisto
Hoitotieteen ja terveyshallintotieteen tutkimusyksikkö