Valitse sivu

Viidestoista vuosittainen Miesten Viikko toteutetaan jälleen isänpäivään päättyvällä viikolla marraskuussa.

Ero on kriisi – miehellekin ja tulee usein yllätyksenä. Ero lisää jopa miehen kuolemanriskiä ja mielenterveyden ongelmia. Emotionaalinen kriisi ja huoli siitä, miten turvata suhteen jatkuminen lapsiin myös eron jälkeen, koettelevat jaksavampaakin miestä.

Erossa mies tarvitsee kohtaamista, tukea ja kuulluksi tulemista. Miehen eron erityispiirteet tiedostamalla ja huomioon ottamalla tässä voidaan onnistua hyvinkin. Kun mies saa osuvaa apua erotilanteeseensa, voidaan saavuttaa mahdollisimman hyvä ero. Hyvästä erosta hyötyy koko perhe!

Keskusteluun voi osallistua somessa käyttämällä tunnistetta #miesjaero tai kirjoittamalla suoraan Miesten Viikon Facebook -seinälle.

Haaste!

Miesten Viikon perinteeseen kuuluu, että yhteiskuntamme toimijat haastetaan mukaan huomioimaan Miesten Viikko tavalla tai toisella toiminnassaan. Mikäli haluatte maininnan omasta tarjonnastanne Miesten Viikon ohjelmaan, käykää täyttämässä tapahtumailmoituslomake sivuilla www.miestenviikko.fi tai lähettäkää tietoa asiasta osoitteeseen miestenviikko@miessakit.fi.

Ohjelma on katsottavissa tapahtumakalenterissa Miesten Viikon sivustolla ja Facebookissa.

Tervetuloa mukaan tukemaan miehiä muuttuvassa yhteiskunnassamme!

Lisätiedot

Kari Vilkko, vastaava erotyöntekijä, kari.vilkko@miessakit.fi, +358 44 7511341
Tomi Liias, erotyöntekijä, tomi.liias@miessakit.fi, +358 44 7511333
Timo Tikka, vastaava isätyöntekijä, timo.tikka@miessakit.fi, +358 50 511 3360

Antti Alén, hallinto- ja viestintäpäällikkö, antti.alen@miessakit.fi, +358 500 934303

www.miestenviikko.fi | facebook.com/MiestenViikko | twitter.com/MViikko