Valitse sivu

Miessakit ry:n Väkivaltaa Kokeneet Miehet on käynnistänyt selvitystyön, jossa kerätään tietoa katuväkivaltaa kokeneiden miesten kokemuksista ja väkivallan aiheuttamista seurauksista. Voit vastata kyselyyn osoitteessa https://player.myzef.com/miessakitry/ajax/?q=103-mkhVwepU

Miesten osuus väkivallan uhreista on sitä korkeampi, mitä vakavammasta väkivallasta on kyse. Vuonna 2018 lievien pahoinpitelyjen uhreista 52 prosenttia oli miehiä, törkeiden pahoinpitelyjen kokeneista 76 prosenttia ja henkirikosten yritysten kohteeksi joutuneista 82 prosenttia oli miehiä. Epäillyistä noin 80 prosenttia oli miehiä.

Miessakeissa halutaan tietää lisää näiden miesten kokemuksista. Selvityksen tulokset julkaistaan kesällä 2020.

Lisätietoa kyselystä antaa kehittämis- ja koulutuspäällikkö Joonas Kekkonen, joonas.kekkonen@miessakit.fi ja vastaava väkivaltatyöntekijä Tommi Sarlin, tommi.sarlin@miessakit.fi.