Valitse sivu

Tilaisuus järjestetään torstaina 31.10.2019 kello 9.00-10.30 Miessakit ry:n Helsingin toimistossa, Annankatu 16 B 28.

Miessakit ry:n Väkivaltaa Kokeneet Miehet -toiminta tarjoaa keskusteluapua, neuvontaa ja ohjattua vertaisryhmätoimintaa kadulla ja kotona väkivaltaa kokeneille miehille. Miessakit avaa 31.10.2019 kyselytutkimuksen, jolla selvitetään miesten kokemaa katuväkivaltaa ja sen heille aiheuttamia haittoja. Tulokset julkaistaan vuonna 2020. Aamukahvitilaisuus järjestetään median edustajille, hyvinvointisektorin ammattilaisille, tutkijoille ja virkamiehille.

Tilaisuus alkaa kello 9.00 aamiaisella ja jatkuu kello 9.20 Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin suunnittelijan Petri Danielssonin katsauksella miesten kokemaan väkivaltaan. Miessakkien kehittämis- ja koulutuspäällikkö Joonas Kekkonen kertoo kyselytutkimuksesta ja vastaava väkivaltatyöntekijä Tommi Sarlin Väkivaltaa Kokeneet Miehet -auttamismallista, joka on julkaistu myös HUS:in Mielenterveystalo.fi-sivustolla. Paikalla ovat myös väkivaltatyöntekijä Jussi Pekkola ja toiminnanjohtaja Tomi Timperi.

Ilmoittautuminen viimeistään maanantaina 28.10. kello 14 mennessä osoitteeseen vakivaltaa.kokeneet.miehet@miessakit.fi.

Kerro viestissä nimesi, taustayhteisösi ja erikoisruokavaliosi.