Valitse sivu

Ero on myös vanhemmuuden kriisi. Miten lapset reagoivat eroonne? Miten lapsiin liittyvät asiat menivät? Onnistuuko yhteistyövanhemmuus? Minkälainen on eron jälkeinen isyytesi.

 

Erosta Elossa –Chat on Miessakit ry:n vertaistukihenkilöiden ylläpitämä anonyymi ryhmächat, jossa miesten on mahdollista vaihtaa ajatuksia erotilanteestaan sellaisten henkilöiden kanssa, jotka varmasti ymmärtävät. Tule keskustelemaan miesten kesken eroasioista!
https://tukinet.net/l…/erosta-elossa-chat-mies-ero-ja-isyys/

Erosta Elossa –Chat on Miessakit ry:n vertaistukihenkilöiden ylläpitämä anonyymi ryhmächat, jossa miesten on mahdollista vaihtaa ajatuksia erotilanteestaan sellaisten henkilöiden kanssa, jotka varmasti ymmärtävät. Tule keskustelemaan miesten kesken eroasioista!

Tule Erosta Elossa -chattiin maanantaisin klo 21- 23!

Vaihtuvat teemat viikoittain 16.12. saakka: mm. Mies, ero ja isyys, Mies, ero ja tunteet, Mies, ero ja käytännön asiat, Erokriisi –  miten siitä selvitä?,  Mikä johti eroon?

Erosta Elossa –chat on Miessakit ry:n EETU-vertaistukihenkilöiden ylläpitämä anonyymi ryhmäkeskustelu, jossa miesten on mahdollista vaihtaa ajatuksia erotilanteestaan sellaisten henkilöiden kanssa, jotka varmasti ymmärtävät!

Chat löytyy täältä:

https://tukinet.net/teemat/erosta-elossa-chat/live-discussions/