Valitse sivu

Isän näköinen | Parisuhde isyyden näkökulmasta -seminaari Helsingissä 19.9.

Isän näköinen -hanke järjestää Mitä kuuluu, isä? -seminaarin Helsingissä. Päivän teemana on Parisuhde isyyden näkökulmasta. Aiheen yleisen käsittelyn lisäksi paneudutaan erityisasemissa olevien isien haasteisiin, luvassa puheenvuorot nuorten isien (Silmu) ja kahden kulttuurin perheiden isien erityisistä tilanteista (Familia ry). Keynote-puhujana toimii tutkijatohtori Petteri Eerola Tampereen yliopistosta.

 

Tapahtuma pidetään 19.9. Metropolia AMK:n Myllypuron kampuksella klo 8.30 – 11.45. Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/S/14F23DE84ED9B48C

 

Tarkemmat tiedot seminaarin mainosjulisteesta


Tapahtuma myös facebookissa osoitteessa: https://www.facebook.com/events/1314389598718996/

 

Isän näköinen järjestää syksyllä isäseminaarien sarjan hankkeen eri paikkakunnilla Helsingissä, Kuopiossa ja Oulussa. Muiden Mitä kuuluu, isä? -seminaarien tiedot osoitteesta www.isännäköinen.fi/ammattilaiselle