Valitse sivu

Toiminnan miehet järjestää ilmaisia elokuvanäytöksiä Miesten Vuoro elokuvan ohjaajan uusimmasta dokumentista Miehiä ja Poikia.

Miehiä ja Poikia -näytökset: 

Perjantai 6.9. klo 17.30 Oulu (Star)

Keskiviikko 18.9. Helsinki, Cinema Orion klo 18 ->

Torstai 19.9. Tampere, Arthouse Cinema Niagara klo 19 ->

Perjantai 20.9. Turku, Kino Diana klo 18 ->

 

Miehiä ja Poikia on Jussi-palkitun Miesten Vuoron ohjaajan Joonas Berghällin uusin dokumenttielokuva. Elokuvanäytöksien jälkeen ohjaaja Joonas Berghäll vastaa kysymyksiin!

Miehiä ja poikia on sisarusteos Miesten vuoro -elokuvalle, jossa miehet istuvat saunassa ja puhuvat suoraan sydämestään. Miehiä ja poikia kertoo suomalaisista isistä, miehistä ja pojista sekä heidän rakkaudestaan, toiveista ja elämänmenostaan. Elokuva antaa äänen isille ja pojille. Elokuva paljastaa jälleen suomalaisen miehen sielun poikkeuksellisen läheltä.

Berghäll palaa rakkauden ja hyvinvoinnin teemoihin suomalaisen miehen näkökulmasta. Berghäll on ollut pitkään tasa-arvon puolestapuhuja. Suomalaisen miesten ja poikien emotionaalinen yksinäisyys ja aitous tulevat konkreettisesti esiin. Elokuvan miehissä sykkii rakkaus ja empatia, vaikka se aiemmin on jäänyt sanomatta ja osoittamatta. Tässä elokuvassa Berghäll saa heidät puhumaan ja avaamaan sydämensä.

Elokuvassa seurataan eri ikäisiä suomalaisia miehiä aina Jäämereltä New Yorkiin asti. Berghäll kääntää elokuvassa kameran myös itseensä ja kertoo oman elämänsä kolhuista ja onnesta. Sekä toivosta.

 

Elokuvan traileri: https://www.youtube.com/watch?v=4_7-xQbf0Zc