Valitse sivu

Tampereella tarjolla osallistujille ilmainen EETU-koulutus marraskuussa!

Tampere | Erosta Elossa -tukihenkilökoulutus eromiehille (EETU)

Miehet jäävät erotilanteessa usein aivan yksin. Itse eron kokenut, tehtäväänsä koulutettu vertaistukihenkilö tukee eromiehen jaksamista, kuuntelee ja neuvoo käytännön asioissa. Tarvittaessa tukihenkilö voi olla mukana vanhemmuuteen liittyvissä sopimusneuvotteluissa.

Koulutus sisältää kaksi 6 tunnin jaksoa, jotka pidetään kahtena lauantaina kahden viikon välein. Koulutus käsittää mm. seuraavia elementtejä: mies ja ero, erotukeminen, tukihenkilötoiminta ja kriisiauttaminen. Oppimismenetelminä ovat luennot, tilanneharjoitukset, ryhmätyöt, itsenäiset tehtävät ja oppimispäiväkirja.

Koulutukseen voi osallistua asuinpaikasta riippumatta ja koulutuksen käyneet toimivat tukihenkilöinä omilla paikkakunnillaan.

Hyödyt osallistujalle Koulutuksen jälkeen henkilöllä on perusvalmiudet toimia ero-miehen vertaistukijana. Hän ymmärtää ja osaa käsitellä entistä paremmin paitsi tuettavan myös omia tunteitaan (tukihenkilöllä on takanaan oma eroprosessi). Toisen eromiehen auttaminen voi olla itselle erittäin myönteinen kokemus.
Kenelle Omasta eroprosessistaan tasapainotilan saavuttanut mies, joka on aidosti kiinnostunut vapaaehtoisesta auttamistyöstä. Koulutusryhmän koko on enintään 8. Koulutukseen hakeneet haastatellaan ennen valintaa.
Aika ja paikka Lauantai 9.11. 2019 klo 10.30 – 16.30 ja lauantai 23.11. 2019 klo 10.30 – 16.30. Kumppanuustalo Artteli, Salhojankatu 42, Tampere
Kouluttajat Kari Vilkko, erotyövastaava (vastaava kouluttaja).
Hinta Koulutus on osallistujille ilmainen.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen  Kari Vilkko, erotyövastaava, 044 751 1341, kari.vilkko@miessakit.fiIlmoittautuminen viimeistään 1.11.2019. Haastattelut sopimuksen mukaan