Valitse sivu

Huomenna Narinkkatorilla klo 14-15.30 oleva "Hurmos 2019" on maksuton ja poliittisesti riippumaton koko perheen keskustelutapahtuma, jossa keskitytään erityisesti miesten ja poikien elämän epäkohtiin.

Miksi miehillä ei ole joulukuuta? Miten käy poikien opiskelupaikkojen? Millainen on miesten oikeus perhevapaisiin ja isyyteen eron jälkeen? Millainen olisi tasa-arvoinen asevelvollisuus?

Tapahtumassa kuullaan useita kiinnostavia asiantuntijapuheenvuoroja liittyen miesten ja poikien oikeuksiin. Miessakeilta mukana mm. Kehittämis- ja koulutuspäällikkö Joonas Kekkonen, Toiminnan Miesten Visa Kuusikallio sekä vertaismiehiä!

Tapahtuma taltioidaan ja materiaalia tullaan käyttämään Joonas Berghällin "Miehiä ja poikia" -dokumenttielokuvassa.

"Miehiä ja poikia" on sisarusteos "Miesten vuoro" -dokumentille, jossa miehet istuvat saunassa ja puhuvat suoraan sydämestään. Miehiä ja poikia kertoo suomalaisista isistä, miehistä ja pojista sekä heidän rakkaudestaan, toiveista ja elämänmenostaan. Elokuva antaa äänen isille ja pojille.

 

 

Facebook-sivu tapahtumalle

 

"Miehiä ja poikia" facebookissa