Valitse sivu

Miessakit ry:n Miesten Kirjallisuussakki jatkaa kevätkauttaan Helsingissä! Mukaan kutsutaan miehiä, jotka haluavat yhdessä seikkailla kirjallisuuden historiassa nykypäivän näkökulmasta. Ryhmän fokus on "mieskirjallisuudessa", joka voidaan käsittää sangen laaja-alaisesti. Osallistujat voivat ehdottaa käsiteltäviä teoksia. Ryhmä on maksuton.

Kirjoista keskustellaan vapaasti, kukin omien ajatustensa ja tuntojensa pohjalta, ajatuksia jakaen. Ryhmästä muodostuu kaveriporukka, jonka kanssa voi pohtia omaa mieheyttään niin klassikkojen kuin uudemmankin kirjallisuuden mieskuvia vasten.


Kevään 2019 tapaamiset

Ti 22.1. August Strindberg: Kaksi miesmonologia

Ti 12.2. Truman Capote: Kylmäverisesti

Ti 5.3. Pavel Astahov: Valtaajat

Ti 26.3.

Ti 16.4.

Ti 7.5.

Tapaamiset järjestetään Rikhardinkadun kirjaston (Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki) kolmannessa kerroksessa, työtila Aurorassa klo 18.15 – 19.45.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Petri Öhman | pjohman@gmail.com