Valitse sivu

Soita numeroon 044 751 1310 (puhelumaksu oman liittymän mukaisesti). MIESluuri on puhelinpalvelu, joka tukee ja neuvoo miehiä elämässä eteenpäin. Miessakkien Toiminnan Miesten vapaaehtoiset miehet vastaavat puhelimeen tiistai-iltaisin. Vastaajat antavat vertaispohjalta tukea ja neuvoja.

 

  • Tukea omaan ajatteluun
  • Tietoa miehille suunnatuista palveluista Suomessa
  • Vinkkejä harrastuksien ja yhteisöjen löytämiseen

 

Palvelu on anonyymi. Yksilöiviä tietoja ei siis tallenneta. Puhelun hinta on operaattorisi hinnoittelun mukainen

”Tärkeää on vähentää miesten itsensä kokemaa häpeän tunnetta, joka liittyy tuen ja neuvojen pyytämiseen” sanoo professori, psykologi Pekka Sauri. Hän on toiminut legendaarisen Yölinja -ohjelman radioterapeuttina ja on MIESluurin neuvonantaja ja suojelija.

Lisätietoja:

Visa Kuusikallio, hankekoordinaattori

visa.kuusikallio@miessakit.fi | 044-7511348

Jyri Blomqvist. hanketyöntekijä

jyri.blomqvist@miessakit.fi | 044-7511350