Valitse sivu

Tämä Juttusakki on tarkoitettu eläkkeelle siirtymistä suunnitteleville tai viime aikoina jo eläköityneille miehille. Tarkoitus on yhdessä keskustellen, kokemuksia ja ideoita vaihtaen puhua eläkkeelle siirtyvien ja juuri siirtyneiden miesten mielestä tärkeistä asioista. Ajatustenvaihto ryhmässä on luottamuksellista ja vapaamuotoista.

Eläkkeelle jääminen on suuri elämänmuutos. Työelämän paineet, mutta myös sen tuomat merkitykset, puheenaiheet ja työkaverit jäävät taakse. Samalla kuitenkin tarjoutuu tilaisuus tehdä asioita, joihin aika ei ennen ole riittänyt.

Varsinkin miehillä työ muodostuu usein elämässä keskeiseksi kiinnostuksen kohteeksi. Työtä painetaan täydellä teholla joskus viimeiseen työpäivään asti. Tällöin eläkevuodet voivat tulla eteen yllättäen, ilman että niihin on ehtinyt varautua. Toiset taas ovat voineet hahmotella monenlaista tekemistä eläkeaikaa ajatellen.

Aika

”Uutta elämää eläkkeellä” -juttusakin info- ja starttitilaisuus pidetään torstaina 21.2.2019 klo 14 – 16 Miessakit ry:n koulutustilassa (Annankatu 16 B 28, Helsinki).

Tilaisuudessa ideoidaan perustettavan ryhmän aiheita ja toimintaa sekä suunnitellaan sen seuraavien kokoontumisten aikataulua.

Paikka

Miessakit ry, Annankatu 16 B 28, 00120 Helsinki

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Pertti Rantanen | 045 1675 412 pertti.rantanen@hotmail.com.

Ilmoittaudu viimeistään torstaina 14.2. 2019.