Valitse sivu

Toiminnan Miesten Kirjallisuussakki jatkaa Helsingissä myös keväällä 2019. Mukaan kutsutaan miehiä, jotka haluavat yhdessä seikkailla kirjallisuuden historiassa nykypäivän näkökulmasta. Ryhmän fokus on "mieskirjallisuudessa", joka voidaan käsittää sangen laaja-alaisesti. Osallistujat voivat ehdottaa käsiteltäviä teoksia.

Ryhmä on maksuton. Teokset pyritään myös valitsemaan niin, että tarvittava määrä kappaleita löytyy kirjastoista. Kirjoista keskustellaan vapaasti, kukin omien ajatustensa ja tuntojensa pohjalta, ajatuksia jakaen. Ryhmästä muodostuu kaveriporukka, jonka kanssa voi pohtia omaa mieheyttään niin klassikkojen kuin uudemmankin kirjallisuuden mieskuvia vasten.

Kevään 2019 tapaamiset

Ti 22.1. August Strindberg: Kaksi miesmonologia
Ti 12.2.
Ti 5.3.
Ti 26.3.
Ti 16.4.
Ti 7.5.

Tapaamiset järjestetään Rikhardinkadun kirjaston (Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki) kolmannessa kerroksessa, työtila Aurorassa klo 18.15 – 19.45.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Petri Öhman | pjohman@gmail.com

Tervetuloa mukaan!