Valitse sivu

Miehen kuvan tarinat -sakissa pohditaan ja opitaan yhdessä, miten tehdään hyviä kuvia ja jaetaan miesten eläviä tarinoita kuvien takana. Kaikki osallistujat pääsevät itselleen luontevalla tavalla ääneen. Osallistuminen ei vaadi kännykkää kummoisempaa kuvauskalustoa eikä aikaisempaa osaamista. Kiinnostus aiheeseen riittää!

Kuvausharrastus on erittäin suosittua miesten keskuudessa niin kännyköillä kuin järeämmilläkin kameroilla. Valokuvauksessa on tekninen puolensa, mutta kuvien sommittelua ja kuvakerrontaa opiskelemalla myös kuvien tarinallista voimaa voi kasvattaa valtavasti.

Jefunne Gimpel on kuvakerronnan ja kuvankäsittelyn piinkova ammattilainen, joka on kiinnostunut kuvien kautta kerrottavista miesten omista tarinoista. Sune Holm on kokenut miesryhmien vetäjä, paljon nähnyt ja monessa mukana ollut kulttuurin monitoimimies. Tässä sakissa on siis tarjolla poikkeuksellinen yhdistelmä kokemusta ja osaamista!

Kurssin lopullinen sisältö suunnitellaan yhdessä osallistujien toiveiden mukaisesti. Tarjolla on niin vankkaa teknistä kuin sisällöllistäkin osaamista.­

Aika:          torstait 15.11, 29.11, 13.12, 10.1, 7.2, 7.3 ja 4.4. klo 18-20

Paikka:       Miessakkien Sali, Annankatu 16 B 28, Helsinki

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Visa Kuusikallio | visa.kuusikallio@miessakit.fi | 044 751 1348

Ensimmäisellä kerralla (to 15.11.) Jefunne kertoo omasta elämästään kuviensa kautta. Luennolle voi osallistua myös erikseen, vaikkei ottaisi osaa sakkiin. Tervetuloa mukaan!