Valitse sivu

Neljästoista vuosittainen Miesten Viikko toteutetaan jälleen isänpäivään päättyvällä viikolla marraskuussa.
Millainen on hyvä isä? Mitä on hyvä isyys? Määritelmiä ja vaateita edellä mainittuihin on monia, kuten myös määrittelijöitä erilaisin painotuksin. Jotkut painottavat turvallisuutta ja vakautta, toiset huolehtivaisuutta ja läsnäoloa – onpa yhtenä mittarina nähty myös perhevapaiden pitäminen.

Miesten Viikon kunniaksi etsimmekin määritelmiä ja mittareita, millä hyvää isää ja isyyttä voisi kuvata. Aiheeseen liittyvä verkkokysely on avattu 2.11. 2018 osoitteessa https://tinyurl.com/yaauozal. Keskusteluun voi osallistua myös somessa käyttämällä tunnistetta #hyväisä tai kirjoittamalla suoraan Miesten Viikon Facebook -seinälle.

Haaste!

Miesten Viikon perinteeseen kuuluu, että yhteiskuntamme toimijat haastetaan mukaan huomioimaan Miesten Viikko tavalla tai toisella toiminnassaan. Mikäli haluatte maininnan omasta tarjonnastanne Miesten Viikon ohjelmaan, käykää täyttämässä tapahtumailmoituslomake sivuilla www.miestenviikko.fi tai lähettäkää tietoa asiasta osoitteeseen miestenviikko@miessakit.fi.

Ohjelma on katsottavissa syys-lokakuussa tapahtumakalenterissa Miesten Viikon sivustolla.

Tervetuloa mukaan tukemaan miehiä muuttuvassa yhteiskunnassamme!