Valitse sivu

Tarjolla "Roskakala"-maistiaisia, tarinointia kalastuksen ja kalan voimasta sekä pianomusiikkia. Äänessä ovat pohtija Tommi Sarlin ja pianon takana maestro Pami Karvonen

Vähemmän on enemmän. Sama pätee myös kalastukseen. Missä on sinun lähin järvesi tai merenrantasi, jokesi tai lampesi, josta voit kalastaa eväkkäitä ruokapöytääsi? Jokaisen suomalaisen lähettyviltä löytyy verrattomia kalapaikkoja ja kaloja, joita voi valmistaa ruoaksi.

Ei siis tarvitse lähteä kauas, eikä tarvita juuri erityisiä välineitäkään, jos haluaa kalastaa. On vain harjoiteltava käyttämään kaikki saalis hyväksi. Sitä myös me olemme opetelleet vuosien mittaan ja onnistuneet luopumaan ennakkoluuloistamme – pienestäkin lahnasta tai särjestä saa maittavaa syötävää. Olemme alkaneet ymmärtää hieman paremmin.

Kirjailija Tommi Sarlinin ja muusikko Pami Karvosen kirja "Kalaonnea- Järveltä ruokapöytään" on ilmestynyt Kirjapajan kustantamana. Tervetuloa kirjan julkaisutilaisuuteen tiistaina 23.10. klo 18.00 osoitteeseen Annankatu 14 D, 00120 Helsinki.

Ilmoittautuminen 16.10. mennessä ilmoittautumislomakkeesta

Terveisin Toiminnan Miehet -hanke ja

Pami Karvonen & Tommi Sarlin p. 0400 569263