Valitse sivu

Millaista on miesten kokema väkivalta? Avun hakemisen ja auttamisen kysymykset. Aihepiiriä käsitellään Miessakkien julkaiseman Vaiettu väkivalta -raportin ja asiakastyöhön pohjautuvan kokemuksen pohjalta.

Seminaari: Miten auttaa väkivaltaa kokenutta miestä?

Kouluttajina hankekoordinaattori Tommi Sarlin ja hanketyöntekijä Jussi Pekkola

Aika 24.10 klo 13-16

Paikka: TAMK, Kuntokatu 3

Tila: Auditorio G00-10

Kohderyhmänä SOTE-, kunta- ja järjestöammattilaiset, alan opiskelijat ja opettajat

 

Koulutuksen keskeiset sisällöt:

1.     Millaista on miesten kokema väkivalta? Avun hakemisen ja auttamisen kysymykset. Aihepiiriä käsitellään Miessakkien julkaiseman Vaiettu väkivalta -raportin ja asiakastyöhön pohjautuvan kokemuksen pohjalta.

2.     Kuinka auttaa miestä lyhyessä työskentelyssä? Hankkeessa kehitetyn viiden kerran yksilötapaamisten mallin kuvaus, sisällöt ja sillä saadut tulokset.

3.     Kuinka toimii väkivaltaa kokeneille miehille suunnattu ohjattu vertaisryhmä? Ryhmän toteutus, rakenne, sisällöt ja tulokset.

Hankkeessa kohdataan vuosina 2016 – 2018 väkivaltaa kotona ja kadulla kokeneita miehiä. Valtaosa asiakkaistamme on kokeneet väkivaltaa parisuhteessaan. Tarjoamme viiden kerran yksilötyöskentelyä ja kymmenen kerran ohjattua vertaisryhmätoimintaa. Keräämme myös tietoa, josta esimerkkinä on tänä vuonna julkaistu Vaiettu väkivalta – Miesten kokema väkivalta sekä mahdollisuus avun hakemiseen ja saamiseen. Kyseessä on kyselytutkimus, johon osallistui sekä väkivaltaa kokeneita miehiä että heitä kohtaavia sote-ammattilaisia.

Miessakit tarjoaa osallistujille iltapäiväkahvit.

Ilmoittautuminen tästä, viimeinen ilmoittautumispäivä 18.10.