Valitse sivu

Kiinnostaako sinua kirjallisuus, hyvä seura ja ihmismielen kiehtovat kiemurat? Miessakkiopisto järjestää tiistaina 25.9. kello 18.00 alkaen Vallilan kirjastolla kertaluonteisen kirjailtaman, jossa esikoiskirjailija ja tiedetoimittaja Antti Kivimäki kertoo tuoreesta romaanistaan ja perehtymisestään sen aiheeseen, addiktioihin. Miessakit on paikalla esittelemässä syksyllä jälleen starttaavien Kirjallisuussakkien toimintaa.

Kivimäen luento kysyy miksi pokeri ja nettideittailu koukuttavat samalla tavalla? Molemmissa ihminen järjestää itsensä ”ennustettavan yllätyksen äärelle”: kohta tärppää, mutta et voi tietää, että milloin. Maailma pelkistyy yksinkertaisiksi pelinomaisiksi valinnoiksi. Ratkaisuista saa välittömän palautteen. Aina voi pelata uuden käden, aina voi klikata uuden ilmoituksen auki…

 

Odotusarvoisesti sinun kertoo Villestä, joka on aikatauluttanut elämänsä kasinon ja netin treffipalvelujen varaan. Pokeriammattilainen laskee todennäköisyyksiä myös naisjutuissaan ja on tyytyväinen, kunhan odotusarvot ovat kohdillaan. Naiset kuitenkin tekevät odottamattomia siirtoja ja pian pakka on levällään.

 

Antti Kivimäki (s. 1978) tuntee pokerin ja deittimaailman lainalaisuudet. Tiedetoimittajan työssään Kivimäki on perehtynyt addiktioiden psykologiaan.

Muista myös Helsingin Kirjallisuussakin muu toiminta ja tapaamiset!
https://www.miessakit.fi/fi/toimintamuodot/toiminnan_miehet/sakit/kirjallisuussakki__helsinki