Valitse sivu

Vieraasta Veljeksi -hankkeen viimeinen mentoriryhmä aloittaa syyskuussa.
Haku 17.8.-3.9.2018.

Vielä on maahanmuuttajamiesten mentorointia jäljellä – haluatko vaikuttaa koulutetun maahanmuuttajan työllistymiseen? Vieraasta Veljeksi -hankkeen viimeinen mentoriryhmä aloittaa syyskuussa. Jos olet harkinnut lähteväsi mukaan, on vihdoin aika tehdä osallistumispäätös.

Hankkeessa muodostetaan samalta koulutus- tai ammatilliselta taustalta olevista maahanmuuttajamiehistä ja suomalaisista vapaaehtoisista ryhmä, jonka jäsenet jaetaan pareihin. Parit tutustuvat toisiinsa ja etsivät yhdessä työ- tai opiskelumahdollisuuksia maahanmuuttajalle. Vapaaehtoisena saat kontakteja ja pääset tutustumaan omaan ammattialaan kansainvälisestä näkökulmasta.

Toiminnassa on jo ollut mukana viisi ryhmää, joissa on ollut yhteensä 33 paria. Mukana olleista maahanmuuttajista yli 70% on saanurt työ- tai opiskelupaikan.

Lisätietoja ja haku (17.8.-3.9.2018):

www.miessakit.fi/fi/toimintamuodot/vieraasta_veljeksi