Valitse sivu

Lähde mukaan tutustumaan Rajavartiolaitoksen ulkovartiolaivaan Helsingissä maanantaina 18.6.

 

""

Toiminnan Miehet vierailee Rajavartiolaitoksen uudella Turva-aluksella maanantaina 18.6. kello 12.00 – 14.00. Lähde mukaan tutustumaan uuden sukupolven ulkovartiolaivaan, jota käytetään rajaturvallisuustehtävien lisäksi meripelastukseen ja ympäristöturvallisuuden tehtäviin. Pääset näkemään ja kokemaan kansallislipun värein koristellun, teknisesti huippuluokkaa edustavan aluksen rennossa ja mukavassa miesporukassa.

VL Turva on Suomen valtion suurin ympärivuotisessa käytössä jatkuvassa valmiudessa oleva alus. 95,9 m pitkä ja 17,4 m leveä alus on teknisesti huippuluokkaa. Alusta käytetään ympäri vuoden kaikissa sääoloissa rajavalvontaan, meripelastukseen, ympäristön- ja luonnonvarojen valvontaan, itsenäiseen öljyntorjuntaan avomerellä, kansainvälisiin operaatioihin, merentutkimukseen sekä viranomaisyhteistyöhön.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan vartiolaivavierailulle perjantaihin 15.6. mennessä!

Aika ja paikka:

Tapaaminen maanantaina 18.6. klo 11.45 Helsingin Eteläsatamassa, Katajanokan puolella. Laituripaikka on EKL, eli Katajanokan länsipäässä sijaitseva laituri. Osoite on Katajanokan laituri 2.

Hinta:

Vartiolaivavierailu on osallistujalle ilmainen.

Lisätiedot:

Visa Kuusikallio
044 751 1348
visa.kuusikallio@miessakit.fi

Jyri Blomqvist
044 751 1350
jyri.blomqvist@miessakit.fi