Valitse sivu

Miesten kirjallisuussakki hakee uusia osallistujia syksyn kokoontumisiin, jotka aloitetaan todellisen modernin suurteoksen käsittelyllä.

Kirjallisuussakin syksy 2018 käynnistyy sunnuntaina 28. elokuuta klo 18.30 – 20.00. Paikkana Kalliolan Setlementtitalon alakerran ryhmätila osoitteessa Sturenkatu 11, Kulttuuritaloa vastapäätä. Sakki kokoontuu kolmen viikon välein, eli kokoontumisten aikataulu on seuraava:

28.8. (Karl Ove Knausgård – Taisteluni)
18.9.
9.10.
30.10.
20.10.
11.12. (viimeisen tapaamisen paikka varmistetaan myöhemmin)

Ensimmäisessä kokoontumisessa käsittelyssä on Karl Ove Knausgårdin Taisteluni. Ideana on, että kesän aikana voi modernista suurteoksesta lukea minkä osan, tai miten monta osaa tahansa haluaa, ja kokoontumisessa vertaillaan muistiinpanoja ja rakennetaan synteesiä.

Myöhemmät teokset valitaan ryhmän kesken syksyn edetessä. Ryhmään osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoja kirjallisuussakista

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Petri Öhman
pjohman(at)gmail.com

Tervetuloa mukaan!