Valitse sivu

Päihdetaustaisten asiakkaiden kanssa työskenteleville hyvinvointialan ammattilaisille suunnattu koulutus miesten vertaisryhmätoiminnasta.

Tiedote

Aika:

Maanantai 4.6. klo 12 – 16

Paikka:

Nuorten Taide- ja toimintatalo Vimma, sali Teatteri 2. krs. (os. Aurakatu 16)

Kouluttajana toimii Peter Peitsalo, Miessakit ry:n kehittämis- ja koulutuspäällikkö & työnohjaaja STOry. Peitsalo on kouluttanut useita satoja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia mies- ja isätyöhön ja on erikoistunut niin tutkimuksen kuin käytännön työn kautta miesten keskinäiseen vertaisryhmätoimintaan.
Koulutuksessa pohdimme, kuinka motivoida keski-ikäisiä päihdetaustaisia miehiä vertaisryhmätoimintaan ja kuinka päihdetaustaisten miesten väliset vertaisryhmät saadaan toimimaan. Millaisia haasteita ja ratkaisuja tähän liittyy? Miksi vertaisryhmätoiminta kannattaa?

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Mukaan koulutukseen mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
Ilmoittautumiset 25.5. mennessä: terhi.toppala@vs-sininauha.fi

 

Järjestäjä:

Koulutuksen järjestää Varsinais-Suomen Sininauha ry. Koulutus on osa Varsinais-Suomen Sininauha ry:n kansainvälistä MUCH MORE -hanketta, jonka tavoitteena on keski-ikäisten päihdetaustaisten miesten voimaantuminen sekä osallisuuden ja hyvinvoinnin tukeminen vertaisryhmätoiminnan kautta.

EU-rahoitteinen MUCH MORE -hanke on osa Interreg Central Baltic Programme 2014–2020
-hyvinvointiohjelmaa. Vuosien 2018–2019 aikana MUCH MORE -hanke toteutetaan sekä Turussa, Riikassa että Gävlessä. Turussa hankkeen toteutuksesta vastaa Varsinais-Suomen Sininauha ry.

Lisätietoja:

Terhi Toppala
Projektiassistentti
Much More -hanke
Puh. 050 4410510
terhi.toppala@vs-sininauha.fi

Seppo Nikula
Projektikoordinaattori
Much More -hanke
Puh. 050 344 4221
seppo.nikula@vs-sininauha.fi