Valitse sivu

12.4.2018 klo 17.30-20.00 | Miessakit ry:n koulutustila; Annankatu 16 B 28, 2½ krs

Oletko kokenut joutuneesi naisen alistamaksi? Kokemus ei ole harvinainen. Päinvastoin, vaikka useimmat miehet eivät halua puhua siitä, eivätkä edes varsinaisesti tiedostaa sitä. Se tuntuu hävettävältä, nöyryyttvältä, toivottomalta. Siinä ikään kuin miehisyys menee. Kuitenkin tästäkin ongelmasta voi puhua, tai ainakin kuulla ja saada siihen uusia näkökulmia ja vertaistukea, viisautta ja voimaa. Tällaisen tilaisuuden järjestää Narsistien uhrien tuki ry yhdessä Miessakit ry:n kanssa.

Aihetta käsittelee emeritustoiminnanjohtaja, TT, VTM Raimo Mäkelä. Hän julkaissut aiheesta kaksi kirjaa. Naamiona terve mieli: kuinka kohtaan luonnehäiriöisen on yleisluontoinen, Sydämen haava: naisnarsistin miesuhri valottaa nimenomaan miehen ja naisen suhdetta näissä asioissa. Hän on keskustellut kymme-nien tästä vaikeudesta kärsivien miesten kanssa. Tilaisuudessa voi keskustella ja kysellä. Tässäkin asiassa pätee: totuus vapauttaa.

Luennoitsija

Raimo Mäkelä on narsismiasiantuntija, TT, VTM, tietokirjailija, kouluttaja ja luennoitsija. Hän on kirjoitta-nut useita kirjoja narsismista. Eräs hänen kirjoistaan, "Sydämen haava", pohjaa kymmenien miesten ko-kemuksiin narsismista.

Ajankohta ja paikka

12.4.2018 klo 17.30-20.00. Miessakit ry; Annankatu 16 B 28

Pääsymaksu

20,00 €/hlö. Narsistien uhrien tuki ry:n jäsenille puoleen hintaan eli 10,00€. Maksu kerätään luentosalin ovella.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla: yhdistys@narsistienuhrientuki.fi

Tilaisuuteen mahtuu 40 ensiksi ilmoittautunutta.

 

Lämpimästi tervetuloa myös huolimatta mahdollisesta arkuudesta ja epäröimisestä!