Valitse sivu

Miessakit ry:n Miesten Kirjallisuussakki jatkaa Helsingissä keväällä myös 2018. Mukaan kutsutaan miehiä, jotka haluavat yhdessä seikkailla kirjallisuuden historiassa nykypäivässä. Tervetuloa mukaan!

Ryhmän fokus on "mieskirjallisuudessa", joka voidaan käsittää sangen laaja-alaisesti. Osallistujat voivat ehdottaa käsiteltäviä teoksia. Ryhmä on maksuton. Teokset pyritään myös valitsemaan niin, että tarvittava määrä kappaleita löytyy kirjastoista.


Kirjoista keskustellaan vapaasti, kukin omien ajatustensa ja tuntojensa pohjalta, ajatuksia jakaen. Ryhmästä muodostuu kaveriporukka, jonka kanssa voi pohtia omaa mieheyttään niin klassikkojen kuin uudemmankin kirjallisuuden mieskuvia vasten.

KEVÄT 2018

Kirjallisuussakin kevät 2018 käynnistyy tiistaina 23. tammikuuta klo 18.30 – 20.00. Paikkana Kalliolan Setlementtitalon alakerran ryhmätila osoitteessa Sturenkatu 11, Kulttuuritaloa vastapäätä. Sakki kokoontuu kolmen viikon välein, eli loput kokoontumiset ovat seuraavasti:

13.2. ; 6.3. ; 27.3.; ja 17.4. Mahdollisesti vielä 8.5. 

Ensimmäisen kerran teoksena on Thomas Bernhardin Kolme pienoisromaania. Mikäli et ehdi lukea koko kirjaa, lue kolmikosta ainakin Kortinpeluu.

Myöhemmät teokset valitaan ryhmän kesken kevään edetessä. 

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Petri Öhman
pjohman(at)gmail.com

Tervetuloa mukaan!