Valitse sivu

Miessakit ry hakee Helsingin toimipisteeseen määräaikaiseen työsuhteeseen projektisuunnittelijaa.

”Isän näköinen” -hanke on Miessakit ry:n ja Suomen Setlementtiliitto ry:n valtakunnallinen hanke, joka toimii usealla eri paikkakunnalla. Hankkeen luonne on kokoava, koordinoiva sekä tarvittavia kohderyhmän toimintoja käynnistävä ja vahvistava. Hankkeessa kartoitetaan, kehitetään ja pilotoidaan toimintamalleja haasteellisessa tilanteessa oleville kohderyhmän isille. Lisäksi hanke välittää isyyteen liittyvää tietoa verkostoyhteistyön ja koulutusten kautta sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä opiskelijoille. Hanke tekee myös tiivistä sektorirajat ylittävää yhteistyötä maakunnallisten LAPE- toimijoiden kanssa.

Projektisuunnittelija työskentelee kehittämishankkeessa ajalla 1.3.2018 – 28.2.2020.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 17.1.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen peter.peitsalo@miessakit.fi. Viestin otsikkoon viitteeksi ISÄN NÄKÖINEN.

Lue rekryilmoitus kokonaisuudessaan tämän linkin kautta!