Valitse sivu

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA julkisti tänään vuotta 2018 koskevan avustusehdotuksensa. Sen mukaisesti Miessakit ry:lle esitetään avustuksia yhteensä 1.205.500 €. Sosiaali- ja terveysministeriö STM tekee avustuksiin liittyvän varsinaisen avustuspäätöksen tammikuussa.

STEAn esityksen toteutuessa Miessakit ry:n perustoiminta jatkuu tasokorotusten verran vahvistettuina. Samoin käynnissä olevat hankkeet jatkuvat haetun mukaisina. Lisäksi yhdistyksen Lyömätön Linja -yksikön toiminta laajenee sekä Kuopioon että verkkoon, ja uusi vertais- ja vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen keskittyvä hanke toteutetaan pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa, Turussa ja verkossa. Mikäli STM vahvistaa STEAn esityksen, tiedotamme uusien toimintojen käynnistymisestä verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa.

 

STEAn kaikkia hakijoita koskevaan avustusehdotukseen voit tutustua osoitteessa: http://avustukset.stea.fi/ 

 

Miessakit ry kiittää STEAa yhdistyksellemme ehdotetusta merkittävästä tuesta!