Valitse sivu

Miessakit ry:n valtuusto valitsi syyskokouksessaan 25.11.2017 yhdistyksen hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2018 Timo Laanisen.

Laaninen on toimittaja, hallintotieteiden maisteri ja teologian ylioppilas, ja hän on toiminut muun muassa seuraavissa vastuu/luottamustehtävissä: Suomen Keskustan puoluesihteeri vuosina 2010-2016, Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen 2013-2017, kolmen pääministerin ja kahden muun ministerin erityisavustaja ja sanomalehti Suomenmaan päätoimittaja 2008–2010.

 

Miessakit ry:n hallituksen jäseninä vuonna 2018 jatkavat Timo Kitunen (lastensuojelun sosiaalityöntekijä), Kari Kopra (päihdehuollon johtaja), Matti Rossi (oppimisjohtaja) ja Markku Vettenniemi (yrittäjä). Yhdistyksen valtuuston puheenjohtajana jatkaa Veli Särmäkari (sosiaalipäällikkö, eläkkeellä) ja toiminnanjohtajana Tomi Timperi.

 

Miessakit ry pitää huolta miesten elämää tukevien yksilöllisten, yhteisöllisten ja yhteiskunnallisten rakenteiden vahvistamisesta parantaakseen miesten kokonaisvaltaista hyvinvointia.