Valitse sivu

Miessakit ry:lle on myönnetty 20.11. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnus. Tunnustus myönnettiin Hämeenlinnassa järjestetyssä tilaisuudessa, jossa perheystävällisyyteen panostamisesta palkittiin myös Suomen Vanhempainliitto ja Lastensuojelun keskusliitto.

Perheystävällisellä työpaikalla otetaan huomioon erilaiset elämäntilanteet ja niihin liittyvät tarpeet osana työntekoa ja työpaikan käytäntöjä. Olennaisinta perheystävällisyyden toteuttamisessa ovat hyvä henkilöstöpolitiikka ja yhteisten pelisääntöjen noudattaminen. Työpaikalla on sovittu yhteisistä pelisäännöistä ja joustojen mahdollisuuksista. Näistä myös tiedotetaan aktiivisesti. Pelisääntöjä ja ohjeistuksia päivitetään ja kehitetään.

Myönnetty Perheystävällinen työpaikka -tunnus on voimassa vuoden kerrallaan. Työnantaja raportoi perheystävällisyyden tasosta ja sen kehittymistä vuosittain Väestöliittoon. Erikseen sovittavat kehittämistoimet sekä perheystävällisyyden raportointi varmistavat tunnuksen voimassaolon.

Miessakit kiittää Väestöliittoa tunnustuksesta ja onnittelee muita palkittuja työnantajia!

Lue lisää: http://www.perheystavallinentyopaikka.fi/