Valitse sivu

Muun muassa palkitun dokumenttielokuvan Miesten vuoron ohjaaaja ja tuottaja Joonas Berghäll etsii kahta miestä uuteen dokumenttiinsa! Tässä Berghällin ilmoitus kokonaisuudessaan:

"Hei,

etsin seuraavaan dokumenttielokuvaani päähenkilöksi suomalaismiestä, joka on käynyt läpi huoltajuuskiistan. Lisäksi etsimme elokuvaan työuupumuksen kokenutta, miespuolista päähenkilöä. Aiempia pitkiä dokumenttielokuviani ovat mm. Miesten vuoro ja Äidin toive.

Sekä Suomessa että kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla kiertäneen, vuonna 2010 ilmestyneen Miesten vuoro -elokuvan tavoin tuleva dokumenttielokuvani jatkaa saman aihepiirin parissa paneutuen siihen, millaista on olla mies nykypäivän suomalaisessa yhteiskunnassa. Elokuvassa tarkastellaan myötätunnolla päähenkilöitä kohtaan, miten hyvinvointiin ja tasa-arvoon liittyvät kysymykset ilmenevät juuri miesten arjessa. Toteutuuko tasa-arvo?

Miesten vuoro -elokuvan tapaan uudessa dokumenttielokuvassa halutaan tuoda julki sellaisia miesten kokemuksia, joista ei ole välttämättä ollut mahdollista puhua avoimesti ääneen. Elokuvassa pyritään käsittelemään aihepiiriä välittäen, monitasoisesti sekä kaikkia osapuolia kunnioittaen.

Jos kiinnostuit, kirjoita tarinasi sähköpostitse osoitteeseen: joonas@oktober.fi. Sekä lyhyet, että pitkät tarinat ovat tervetulleita.

Arvostan apuanne erittäin paljon! Kiitos.

 

Terveisin,

Joonas Berghäll

Elokuvaohjaaja & tuottaja

joonas@oktober.fi

Elokuvatuotantoyhtiö Oktober

www.oktober.fi"