Valitse sivu

Kolmastoista vuosittainen Miesten Viikko toteutetaan jälleen isänpäivään päättyvällä viikolla marraskuussa.

Työ? Opiskelupaikka? Parisuhde? Kaverit? Perhe? Hyvinvoinnin kysymykset ovat moninaiset. Vaikka valtaosa nuorista miehistä voi vähintäänkin kohtuullisen hyvin, liian moni kohtaa merkittäviä haasteita yhteiskuntaan kiinnittymisessä. Yksi keskeisimmistä syrjäytymiselle altistavista tekijöistä on työ- tai opiskelupaikan puuttuminen.

Esitämmekin kysymyksen, mitä nuoret miehet tarvitsevat, jotta he kykenevät valitsemaan itselleen hyvän tulevaisuuden?

Haaste!

Miesten Viikon perinteeseen kuuluu, että yhteiskuntamme toimijat haastetaan mukaan huomioimaan Miesten Viikko tavalla tai toisella toiminnassaan. Mikäli haluatte maininnan omasta tarjonnastanne Miesten Viikon ohjelmaan, käykää täyttämässä tapahtumailmoituslomake sivuilla www.miestenviikko.fi tai lähettäkää tietoa asiasta osoitteeseen miestenviikko@miessakit.fi.

Ohjelma on katsottavissa elo-syyskuussa tapahtumakalenterissa Miesten Viikon sivustolla. Pääset sivustolle tämän linkin kautta.

Tervetuloa mukaan tukemaan miehiä muuttuvassa yhteiskunnassamme!