Valitse sivu

Sosionomiopiskelijat Saimaan ammattikorkeakoulusta tekevät opinnäytetyötä aiheesta lähivanhempi-isä ja tarvitsisivat tähän tärkeään aiheeseen ja projektiin mahdollisesti juuri sinun apuasi!

”Pyydämme sinua kirjoittamaan meille ajatuksia lähivanhempi-isänä olemisesta. Voit pohtia kirjoituksessasi esimerkiksi miten lähipiirisi ja eri viranomaiset ovat suhtautuneet sinuun, onko sinulla ollut tukiverkostoja ja millaista arkesi on, tai voit kirjoittaa aivan vapaasti mieleesi tulevia asioita.

Jokaisen isän kertomus on meille kullanarvoinen! Opinnäytetyössämme ei tule kenenkään kertomus sinänsä näkyviin, vaan poimimme kertomuksista esille tulleita asioita. Kertomukset hävitetään opinnäytetyön valmistuttua.

Pyydämme sinua toimittamaan kertomukset 31.5.2017 mennessä Jaanan tai Sirpan sähköpostiin.

Kiitos sinulle Isä ja jaksamista arkeen!

Lisätietoja voit kysellä milloin vain.

Terveisin,

Jaana Karhu ja Sirpa Kurt

jaana.karhu@student.saimia.fi

sirpa.kurt@student.saimia.fi”